Diepbindweefsel Massage Gezicht

Bindweefsel oftewel Connective Tissue staat centraal in mijn behandelingen. De gezondheid van het bindweefsel is niet alleen medisch/fysiologisch belangrijk, maar ook voor de schoonheid een bepalende factor. Door verschillende invloeden zoals leeftijd, stress of voeding kan onze hormoonhuishouding veranderen. De kwaliteit van het bindweefsel verandert. Er kunnen verklevingen ontstaan in het bindweefsel wat het verouderingsproces maar ook een verminderde schoonheid in de hand werkt.

Door mijn diepbindweefselmassage bij jouw gezicht zorg ik dat zowel het bindweefsel als de spieren verstrakken en doorbloed raken. Daarnaast wordt de behandeling als zeer ontspannend ervaren. Op jouw verzoek kunnen wij de behandeling uitbreiden tot volledige gezichtsbehandeling met maskers en scrubs. Wil jij een combinatie met een van de andere massages, bijvoorbeeld Cupping of een massage van nek en schouders met Diepbindweefselmassage Gezicht, dan kan dit. Geef het aan bij je boeking, dan kijk ik wat mogelijk is.

Ik zorg dat jij als herboren naar huis gaat

Mijn interesse in het menselijke lichaam en verbetering hebben ervoor gezorgd dat ik een groot aanbod aan verschillende massages aan kan bieden, net wat het beste aansluit bij jouw klacht of zorgvraag.