(Wet) Cupping Massage

Cupping is heel effectief als je stijve spieren hebt. Maar ook als je diepe ontspanning wilt ervaren. Het is een van de beste manieren om te Detoxen; verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen met een instrument. Hierdoor worden blokkades in de lichaam opgeheven. Afvalstoffen komen vrij en worden direct afgevoerd. Om die reden is het niet alleen geschikt voor iedereen die vast zit, maar ook voor de (top) sporters en anderen die een hoge metabolistische afval hebben.

Ik beweeg met de cups maar kan ze ook achterlaten (stationary cupping). Wat mijn behandeling bijzonder maakt is dat je naar behoefte gebruik kan maken van mijn professionele lymfedrainage apparaat (Pressotherapie) Dit apparaat stimuleert je lymfestelsel en is een perfecte aansluiting op een detox behandeling. Lees hierover meer bij 'Lymfedrainage/Pressotherapie'.

Cliënten geven aan veel rust te ervaren na deze behandeling en beter te kunnen presteren. Cupping helpt ook oud zeer dat is opgeslagen in het lijf los te laten. Als je een combinatie wilt met bijvoorbeeld Deep Tissue of Triggerpointbehandeling mag dat altijd.

Wet Cupping behandeling (Hijama) kan ik ook altijd integreren. Hierbij maak ik geen incisies maar puncturen. De huid wordt zo beter beschermd. Wet Cupping is eveneens een zeer krachtige Detox voor geest en lijf.

Ik zorg dat jij als herboren naar huis gaat

Mijn interesse in het menselijke lichaam en verbetering hebben ervoor gezorgd dat ik een groot aanbod aan verschillende massages aan kan bieden, net wat het beste aansluit bij jouw klacht of zorgvraag.