Bindweefselmassage

De bindweefsel massage stimuleert de huiddoorbloeding, verjongt de huidstructuur, vermindert blokkades en verstevigt het bindweefsel. De betere doorbloeding door de massage zorgt ervoor dat de huid ook meer voedingsstoffen opneemt.

Mijn behandeling bestaat uit een mix van massagetechnieken die voortkomen uit de sportmassage, lymfedrainage en diepbindweefselmassage. Het is een veilige manier om van je cellulite af te komen, in vergelijking met bijvoorbeeld een chirurgische ingreep.

De massage heeft het beste effect op gebieden die gevoelig zijn voor verslapping, het gezicht, billen en bovenbenen en op de 'vette' gebieden van het lichaam. Ook is het ideaal na zwangerschap of chirurgische ingrepen. De massage kan pijnlijk zijn omdat ik de vetcellen los probeer te krijgen van het bindweefsel. Uiteraard respecteer ik je pijngrens. Ik adviseer een kuurvorm als je echt aan je cellulite wilt werken. Ik werk op jouw verzoek ook met Cryotherapie ( ijstherapie) om je huid te boosten en strakker te krijgen.

Wat mijn behandeling bijzonder maakt is dat je gebruik kan maken van mijn professionele lymfedrainage apparaat (Pressotherapie). Dit apparaat stimuleert je lymfestelsel en is een perfecte aansluiting op een detox of anti cellulite behandeling. Lees hierover meer bij 'Lymfedrainage/Pressotherapie'.

Ik zorg dat jij als herboren naar huis gaat

Mijn interesse in het menselijke lichaam, geest en psyche zorgt ervoor dat ik een groot aantal diensten kan aanbieden, net wat het beste past bij jouw klacht of zorgvraag.