Ayahuasca

Ayahuasca 'the vine of the soul', is een kruidenthee die helpt om je volle potentie te behalen. Het wordt al minstens 4500 jaar voor medische en spirituele doeleinden gebruikt door verschillende stammen uit het Amazonegebied. Het is een entheogeen middel, dat wil zeggen dat het je in contact brengt met je eigen ziel en onderbewustzijn.

Deze medische thee heeft verbazingwekkende spirituele en geneeskrachtige effecten. Ayahuasca beïnvloedt feitelijk het centrale zenuwstelsel, wat leidt tot een veranderde bewustzijnsstaat die mystieke, transcendentale ervaringen kan omvatten. Daarnaast zuivert de thee je fysieke lichaam, geest en spirituele verbindingen.

Ayahuasca heeft vele mensen zelfs geholpen hun verslavingen te doorbreken, persoonlijke en spirituele transformatie te ervaren, diepe emotionele wonden te helen en uiteindelijk een gezond, doelgericht en doelgericht leven te leiden. Deze investering in jezelf is een 1 op 1 reis voor een vaste prijs, maar is ook mogelijk met meerdere mensen, wat goedkoper uitvalt per persoon.

Deze investering is inclusief een intake, de plantreis zelf in Rotterdam, in een comfortabele, veilige setting en alles wat je emotioneel, spiritueel, energetisch en fysiek tijdens de reis nodig hebt, een maaltijd na de reis en een eventuele (telefonische) integratie sessie achteraf.

De reis is voor iedereen die:
  Alle aandacht en begeleiding wilt tijdens een 1 op 1 reis
  Aan zichzelf wilt werken
  Meer rust wilt ervaren
  Een diepere connectie wilt met zichzelf en anderen
  Met iets zit maar de vinger er niet op kan leggen
  Met eigen of voorouderlijke trauma zit
  Die een diepere spiritualiteit wilt ervaren
  Die goede begeleiding, helderheid en interpretatie wilt
  Die fysiek en energetisch beschermd wilt reizen


Let op: deze reis is niet geschikt als je wilt trippen, zwanger bent of bepaalde geestelijke of lichamelijke aandoeningen hebt. Neem bij twijfel of voor meer informatie contact op.

Ik zorg dat jij als herboren naar huis gaat

Mijn interesse in het menselijke lichaam, geest en psyche zorgt ervoor dat ik een groot aantal diensten kan aanbieden, net wat het beste past bij jouw klacht of zorgvraag.