Holistische Massage

De holistische massage houdt in dat wij gaan kijken naar wat jij op dat moment nodig hebt. Vaak zijn het vraagstukken die om helderheid vragen. Dit kunnen bijvoorbeeld spirituele, relationele, voorouderlijke, traumagerelateerde of zelfs werkgerelateerde onderwerpen zijn. We komen tot een richting die onbewust al in jezelf zit. Zie de massage als een sessie die alle type massages kan bevatten, van deep tissue tot ontspanning en hoofdmassage, maar dan gecombineerd met een veel diepere laag.

Jouw lichaam en ziel geeft de informatie om mee te werken. Er kunnen kaarten gelegd worden, maar ook bijvoorbeeld plantenmedicijnen, een reading, speciale oliën of stemvorken zijn een optie. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Je kan op het moment of erna bewustwordingen krijgen, bijvoorbeeld bepaalde beelden, emoties en dromen. Het doel is een hogere bewustzijn en een diepere connectie met jezelf te creëren.

Ik zorg dat jij als herboren naar huis gaat

Mijn interesse in het menselijke lichaam, geest en psyche zorgt ervoor dat ik een groot aantal diensten kan aanbieden, net wat het beste past bij jouw klacht of zorgvraag.